Resultaten

Resultaten

Omdat NeurOptimal® niet start vanuit een diagnose en zich op alle frequenties van de hersengolven richt, verschilt het per individu waar de grootste veranderingen merkbaar zijn. In een enquête-onderzoek van Zengar Institute Inc. geven trainers aan de grootste veranderingen te zien op het gebied van:
Slaap / Chronische vermoeidheid / Burn out
Hyperactiviteit, concentratie, AD(H)D
Angst
• Stress
• Depressie
• Trauma, posttraumatische stressstoornis (PTSS)

Bij meer dan de helft van de cliënten die 11-20 sessies hebben gevolgd wordt bij de bovenstaande problemen aanzienlijke verbeteringen gerapporteerd.

Wat kan je verwachten?
In onze praktijk geven de meeste cliënten vooral aan meer rust te ervaren. Zij (of hun ouders) zien veranderingen in hun slaappatroon, geven aan dat hun hoofd opgeruimder voelt en dat ze minder last hebben van angst, stress of hyperactiviteit. Daarnaast zien we dat cliënten standvastiger zijn en minder twijfelen om besluiten te nemen. Veel cliënten merken na een paar sessies al dat ze er baat bij hebben.

Hoeveel sessies?
Daarnaast verschilt het per individu na hoeveel sessies je iets merkt. Sommige cliënten merken al direct na de eerste of tweede sessie dat ze minder chaos in hun hoofd voelen. Anderen merken na ongeveer 6-10 sessies veranderingen in hun dagelijks leven. Afhankelijk van je doelen kan je zelf aangeven na hoeveel sessies je voldoende verbetering ervaart. De meeste cliënten doen tussen de 11 en 20 sessies, anderen vinden het prettig de sessies langer te volgen.

Benieuwd hoe Neurofeedbacktraining u kan helpen?

Een kennismaking kost u niets.
Bel ons: +31 6 31 97 41 43